DISCOVER 4X4

AGENDA 4X4 KAMPEERVAKANTIES 2017

Reis naar Marokko op aanvraag.
Er zal voornamelijk worden gereden in de woestijn, aan de zuidkant van het Atlas-gebergte. Wil je een week of langer mee rijden, neem dan contact met ons op.


7 dagen Noord Albanië van woensdag tot en met dinsdag, vraag naar de mogelijkheden


7 dagen Midden Albanië van woensdag tot en met dinsdag, vraag naar de mogelijkheden


7 dagen Zuid Albanië van woensdag tot en met dinsdag, vraag naar de mogelijkhedenDe Noord Albanië reis start in Shkodër en eindigt in Burrel. Van Burrel is het eenvoudig terug te rijden naar Shkodër en verder noordwaarts. Tijdens deze reis zullen wij de volgende locaties bezoeken: Theth, Lake Koman, Valbona, Spac, Kukës en Burrel (Sug). Veel pistes (onverharde wegen), een oversteek per veerboot over Lake Koman (bij de prijs inbegrepen), oud politieke gevangenis, ruige bergen. Verblijf op campings (van luxe tot primitief) en een of twee keer een bivak.

De Midden Albanië reis start en eindigd in Burrel. Burrel is eenvoudig te bereiken via de SH1, SH30 en SH6. Van Burrel gaan wij naar het meer van Ohrit, dan naar de canyon van Corovodë en naar Berat. Van Berat terug via Elbasan naar Burrel. Tijdens deze reis zien wij prachtige natuur en in Berat cultuur in de vorm van een Ottomaanse stad met een grote burgt. Onderweg gaan wij op zoek naar avontuurlijke weggetjes. Verbijf op campings (van luxe tot primitief) en een enkele bivak.

De Zuid Albanië reis is gedeeltelijk gericht op de kust. Wij bezoeken Butrint, Blue eye, Girokaster en zullen leuke off road weggetjes rijden.

Albanië is een autentiek en vriendelijk land. Het land kent een ongekende geschiedenis met veel argeologische plaatsen. Modern wisselt zich af met terug in de tijd, waar de ezel nog het belangrijkste vervoermiddel is. Gastvrijheid in de dorpjes en in de bergen is vanzelfsprekend. De natuur is ongerept. De doorgaande wegen zijn over het algemeen goed. De zijwegen meestal onverhard, soms goed te rijden en soms is alleen een 4x4 terreinwagen in staat het traject af te leggen. Kortom veilig en avontuurlijk. Kijk bij de Reizen naar onze vorige avonturen.

De reis per week kost € 650 incl. BTW. U kunt meerdere weken combineren. Heeft u vragen, neem dan a.u.b. contact met ons op.

Midden AlbaniëNoord Albanië