DISCOVER 4X4

Gastenboek van Discover 4x4

Dit is het gastenboek van Discover 4x4. Wil jij een bericht achterlaten, stuur dan jou bericht naar info@discover4x.nl en het wordt hier geplaatst.

Name: Hans

Date posed: July 1, 2018

Message:

Beste Harrie,
Zoals beloofd zouden we nog even iets laten horen na onze vakantie in Zuid Afrika en Botswana. Veel van de geleerde technieken hebben we in de praktijk toe kunnen passen (en ter plekke in de hand-out nog na kunnen kijken ;-)) Het was erg prettig om niet helemaal zonder enige kennis aan lange stukken off-road te beginnen. Met name kennis over wanneer je van hoge naar lage gearing gaat, en de differentieel-lock kan gebruiken was nuttig. Ook het banden leeg laten lopen, het voelen wat een auto in bepaalde situaties doet, en het oefenen met rijden in zand/modder kwam goed van pas. Al met al een zeer zinvolle cursus die ook nog eens top geregeld was, inclusief uitstekende lunch! Mede door een goede voorbereiding hebben wij een fantastische vakantie gehad.

Name: Johan

Date posed: January 29, 2017

Message:

Beste Harrie,
Inmiddels ben ik weer terug van een schitterende rondreis door Namibie en Botswana. Wij hebben ruim 5.500 km gereden, grotendeels over onverharde wegen. Omdat het regenseizoen nog niet echt begonnen was, konden wij het grotendeels in 4x2 rijden. Waar we wel 4x4 moesten rijden heb ik veel plezier van de cursus gehad. De bij de cursus opgedane ervaring zorgde voor rust en vertrouwen als we voor een rivierbedding of mul zandpad kwamen te staan. Wij zijn nergens in de problemen gekomen, zelfs niet in het losse zand in de zandduinen van de Namib woestijn in Namibie.
De Toyota Fortuner is ons uitstekend bevallen. Perfecte wagen voor zo'n reis.

U kunt ons bereiken via:

E-mail: info@discover4x4.nl.

Telefoon: 06-123 50 752.