DISCOVER 4X4

Wie zijn wij

Wij zullen ons even voorstellen:

Wij zijn een echtpaar waarvan de kinderen de deur uit zijn. Hij, Harrie. Zij Marianne.
Kamperen doen wij al heel ons leven en sinds wij getrouwd zijn, reizen wij vooral door het zuidelijk deel van Europa. Kampeermiddelen die wij hebben gebruikt of nog steeds gebruiken zijn: 2 persoons punttentje, 2 persoons koepeltentje, 4 persoons De Waard tent, caravan, daktent op de Land Rover of met de Iveco 4X4.
Het vervoer bestond in het begin vooral uit een eenvoudige personenauto, Opel Kadett. Later volgden 4x4 voertuigen elkaar op, Land Rover Serie III, Toyota Hi-Lux, Galloper en de laatst jaren weer met een Land Rover Defender. Daarnaast hebben wij ook een Iveco WM om in te reizen.
Het reizen met de Land Rover Defender bevalt ons uitstekend. Een prima trekauto wanneer wij met de caravan op pad gaan en een prima reisauto voor de avontuurlijke vakanties met daktent naar b.v. Marokko. Het nadeel is dat de lange afstanden ook echt lang duren. Wij rijden dan een topsnelheid van 110 km/uur.
Reizen met de Iveco WM bevalt ook prima, maar met een maximale snelheid van 85 km/uur duren de aanrijroutes iets langer.

Naast recreatie geeft Harrie Off-Road rijopleidingen, is vrijwilliger bij Stichting Opkikker en rijdt excursies voor Staatsbosheer.

Een tweede beroep dat Harrie uitoefent is dat van Arbo-ondersteuner. Hierbij helpt hij bedrijven de Arbo-wet te implementeren, naar aanleiding van de aandachtspunten die uit de Risico Inventarisatie & Evaluatie komen. Hiervoor is de handelsnaam HenS Hulp in het leven geroepen. HenS staat voor Health & Safety.

U kunt ons bereiken via:

E-mail: info@discover4x4.nl.

Telefoon: 06-123 50 752.

follow me on facebook follow me on Pinterest